| Citate...(tsus,cultura generala...etc) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
olyvya_oly Helper
Number of posts : 27 Age : 29 Location : iasi Registration date : 11/04/2008
| Subiect: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Dum Apr 13, 2008 1:28 pm | |
| M-am gandit ca ar trebui sa fie un topic in care sa facem propuneri de citate. Incep eu:: ~"Tineretea este o floare a carei fruct este IUBIREA" ~"NU exista iubiri imposibile, ci doar iubiti lasi" | |
|
| |
drakecell Admin
Number of posts : 207 Age : 30 Location : iasi Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Dum Apr 13, 2008 1:35 pm | |
| Dormeau adinc sicriele de plumb, Si flori de plumb si funerar vestmint Stam singur in cavou
si era vint
Si scirtiiau coroanele de plumb.
Dormea intors amorul meu de plumb Pe flori de plumb, si-am inceput sa-l strig Stam singur linga mort
si era frig
Si-i atirnau aripile de plumb.
Asta e din Bacovia... | |
|
| |
coryna Helper
Number of posts : 80 Age : 29 Registration date : 12/04/2008
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Mier Apr 16, 2008 2:13 pm | |
| Stramosul omului o fi fost maimuta, dar stramosul maimutei batrane ce vei fi fost- nu uita!- un copil........simona popescu | |
|
| |
coryna Helper
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Mier Apr 16, 2008 2:14 pm | |
| In iluzii urca omul In deceptii se coboara Mai intai omoara timpul Si-apoi timpul il omoara. | |
|
| |
coryna Helper
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Mier Apr 16, 2008 2:16 pm | |
| Nu se petrec minuni Si nu cad stele Ca-n noptile copilariei mele. | |
|
| |
coryna Helper
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Mier Apr 16, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
| |
drakecell Admin
Number of posts : 207 Age : 30 Location : iasi Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) Dum Apr 20, 2008 7:47 pm | |
| Unde sa ne mai inaltam?? Nu vezi ca deja suntem destul de mari? Nu mi-a placut niciodata Simona Popescu cu maimutele ei. Va propun cateva citate despre iertare: Nu-i cer iertare lui Dumnezeu. Nu cer iertare nimanui. Ma iert eu insami
Sper ca există un iad şi pentru cei buni. (Eugene ONeill) Dragostea inseamna sa nu fi nevoit vreodata sa-ti ceri iertare.(Love Story) Ii iertam adesea pe cei care ne plictisesc, dar nu le putem acorda iertare celor plictisiti de noi. (François de la Rochefoucauld) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Citate...(tsus,cultura generala...etc) | |
| |
|
| |
| Citate...(tsus,cultura generala...etc) | |
|