da_ni_6b Admin
Number of posts : 333 Age : 29 Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Steaua rade - CFR tremura Sam Apr 12, 2008 9:53 am | |
| Steaua rade, CFR tremura - Sambata, 12 Aprilie 2008Bogdan Mara (centru) si ai lui au facut tot posibilul ca ... Formatia din Ghencea a revenit pe primul loc dupa o pauza de opt luni, iar Gigi Becali anunta ca titlul este ca si castigat Echipa care a condus Liga I timp de 21 de etape, CFR Cluj, s-a impiedicat la Urziceni si a dat ocazia Stelei sa preia fotoliul de lider. Presedintele visiniilor", Iuliu Muresan, a dat verdictul: Steaua are prima sansa la titlu. CFR este in cadere libera!" Ros-albastrii au castigat clar meciul cu Gloria Bistrita, scor 3-1, dupa un joc in care stelistii au demonstrat ca sunt in crestere de forma. Victoria l-a entuziasmat pe fi nantatorul Gigi Becali. Imi mentin parerea, victorie la Bistrita inseamna campionat castigat.Steaua este invincibila, nu poate fi oprita, joaca superbine. E atat de puternica, incat va spulbera tot ce intalneste in cale pana la fi nal", a declarat Becali la Sport.ro. Victoria ros-albastrilor a starnit din nou suspiciunea sefi lor lui CFR. Am primit mesaje de la oameni care au fost la intalnire si mi s-a sugerat ca ar fi fost o partida suspecta", a precizat presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan. Ati vazut ce a spus Muresan, ca s-a dat la o parte Bistrita. Ii multumesc frumos si as vrea ca toate echipele sa se dea la o parte pana la fi nal, macar sa castige Steaua." Formatia din Ghencea are doua puncte avans cu sase etape inainte de fi nal, dar programul ros-albastrilor este mult mai greum cu deplasari la Galati, Craiova si Dinamo. | |
|
MITZU_B Un adevarat coleg
Number of posts : 244 Age : 29 Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Steaua rade - CFR tremura Sam Apr 12, 2008 10:55 am | |
| Ce e cu goana asta dupa liga campionilor noi nu avem echipe care sa faca fata acolo mai bine era in cupa UEFA aiai pentru noi romanii | |
|
da_ni_6b Admin
Number of posts : 333 Age : 29 Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Re: Steaua rade - CFR tremura Sam Apr 12, 2008 11:10 am | |
| De mandrie mitzule ... de mandrie . | |
|
drakecell Admin
Number of posts : 207 Age : 30 Location : iasi Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Steaua rade - CFR tremura Sam Apr 12, 2008 5:45 pm | |
| Personal astept ca Becali sa bage mai multi bani in echipa si abia apoi il voi numi "finantator"... Uitati-va un pic la Anglia. Are 3 echipe in C.L. si sigur cupa va merge la ei. | |
|
MITZU_B Un adevarat coleg
Number of posts : 244 Age : 29 Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Steaua rade - CFR tremura Sam Apr 12, 2008 8:32 pm | |
| 3 din cele 4 echipe din semifinalele Ligii Campionilor sunt engleze cat timp Becali va finanta Steaua aceasta nu va mai straluci | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Steaua rade - CFR tremura | |
| |
|