| ~Staruri~noutati.... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
olyvya_oly Helper
Number of posts : 27 Age : 29 Location : iasi Registration date : 11/04/2008
| Subiect: ~Staruri~noutati.... Vin Apr 11, 2008 3:37 pm | |
| Daca v-a placut "Dansez pentru tine" si in special Dana Rogoz, aflati ca dupa ce i-a incantat pe spectatori facand parte la aceasta emisiune ea a inceput un proiect: "Romania este dragostea mea!"Dana va afla care mai sunt noutatile, stirile si evenimentele din comunitatile romanesti de peste hotare."N-am mai prezentat emisiuni live de cand eram la Abracadabra, dar intotdeauna m-a tentat acest lucru, pentru ca, se pare, numai in direct se naste o anumita energie si o relatie speciala cu publicul. Pe de o parte, gandul ca este vorba de doua ore de live ma sperie un pic, dar, pe de alta parte, avand in vedere cat de mult vorbesc, s-ar putea sa nu fie suficiente", glumeste Dana.
Ei bine, noi ii uram succes si sa speram ca-si va lasa emotiile la o parte si ca va face un show cat mai placut. Il asteptam cu placere! | |
|
| |
da_ni_6b Admin
Number of posts : 333 Age : 29 Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Vin Apr 11, 2008 5:03 pm | |
| Multumim de informatie ... nice ... | |
|
| |
MITZU_B Un adevarat coleg
Number of posts : 244 Age : 29 Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Vin Apr 11, 2008 6:40 pm | |
| Am un baiat la bloc george(unii il stiu) face dans cu ala de la "Dansez pentru tine" am sa revin cu mai multe informatii | |
|
| |
drakecell Admin
Number of posts : 207 Age : 30 Location : iasi Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Vin Apr 11, 2008 7:32 pm | |
| David Bisbal a lansat videoclipul `Hate That I Love You` (Odio Amarte Tanto), inregistrat in colaborare cu Rihanna. Aceasta piesa a fost inclusa ca bonus-track pe discul Premonición Live, care la doar o luna de la lansare a depasit 45.000 copii vandute in Spania.
Videoclipul Hate that I love you a fost filmat in Los Angeles, California si regizat de Rafa Sańudo iar pe data de 1 aprilie a.c a fost prezentat in exclusivitate in timpul emisiunii Sin Reservas a postului de televiziune mexican urmand ca in scurt timp sa fie difuzat si pe alte posturi muzicale latino.
Versiunea originala a acestei piese este complet in limba engleza, iar partea pe care o canta David Bisbal , e interpretata de cantaretul american Ne-Yo .
Versiunea cu Rihanna si David pastreaza inregistrarea in engleza a cantaretei, Bisbal inregistrand partea sa in limba spaniola.
Artistul nu exclude posibilitatea de a canta acest duet live, pe o scena declarandu-se incantat de aceasta colaborare considerand totodata ca a fost o mare oportunitate. | |
|
| |
da_ni_6b Admin
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Sam Apr 12, 2008 9:46 am | |
| 'Andreea nu va prinde 10 ani cu Stefan' | | Razboiul divelor continua cu un contraatac al Mihaelei Radulescu. Vedeta Antenei 1 nu crede ca Andreea Marin va rezista 10 ani alaturi de sotul ei Stefan Banica jr. Moderatoarea 'Duminicii in familie' a facut aceasta afirmatie in emisiunea lui Mihai Morar de la Antena 2, 'Rai, da' buni'. Tot aici, Mihaela a tinut sa precizeze ca o iarta pe Andreea pentru rautatile spuse pe blog, la adresa ei. Invitata in emisiune, Mihaela Radulescu a recunoscut ca motivul divortului ei de Banica jr a fost faptul ca acesta este afemeiat. 'A plecat cu alta. Recunosc', a declarat cu seninatate Mihaela, socand asistenta. Vedeta Antenei 1 a precizat ca nu crede ca Andreea Marin va apuca 10 ani alaturi de regele rock'n'roll-ului autohton, care, intre timp, a ajuns sotul ei. 'Nu va prinde 10 ani cu Stefan, si asta nu din cauza mea sau a ei, ci pur si simplu pentru ca la Stefan se rupe firu'. Omul asta are 1.000 de talente si calitati si un singur mare pacat, pe care cred ca-l au mai multi barbati, si anume ca ii plac femeile. E posibil insa ca Andreea sa fie iubirea vietii lui, iar in cazul asta le doresc sa fie fericiti si sa-si creasca in liniste copiii', a declarat Mihaela Radulescu.
Cat despre atacurile la adresa ei, postate de Andreea pe blogul sau, Mihaela spune: 'Exista oameni care isi fac aceste bloguri pentru a plati polite, pentru a-i injura pe altii. Uneori, cand mi-e lumea mai draga, ma trezesc ca iau una dupa ceafa. Dar nu ma mai sperii, pentru ca stiu cine ma loveste', a mai spus Mihaela, referitor la gesturile Andreei Marin. Vedeta Antenei 1 raspunde acuzatiilor aduse de Andreea 'Eu nu pot s-o inteleg pe Andreea, imi pare rau de ea si chiar o sfatuiesc, pentru ca sunt mai mare decat ea, sa nu mai aiba iesiri din astea. Probabil ca a avut un moment de slabiciune in ziua aceea si o iert', a spus Mihaela Radulescu referitor la cele scrise in urma cu cateva zile de Andreea Marin pe blogul ei. Fosta 'Zana a Surprizelor' o acuza pe vedeta Antenei 1 ca este mincinoasa si ca a facut afirmatii rauvoitoare la adresa ei.
| Articol semnat de Izabela Ionita | <table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td align=left><table height=10 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=100 align=left border=0><tr><td class=txtArial11 style="PADDING-LEFT: 7px" vAlign=bottom noWrap align=right>Stirea urmatoare </TD> <td vAlign=center noWrap></TD></TR></TABLE></TD> <td><table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=12 align=right border=0><tr><td></TD> <td></TD></TR></TABLE></TD></TR></TABLE> |
| |
|
| |
olyvya_oly Helper
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Dum Apr 13, 2008 1:52 pm | |
| Va anuntam pe toti fanii Harry Potter ca s-au atribuit doua roluri in Harry Potter si Printul Semipur si anume Regulus Black( fratele mai mic al lui Sirius Black si Devorator al Mortii pentru o anumita perioada de timp) si Vampirul Sanguini. De cel din urma va puteti aminti in cadrul dineului organizat de Horace Slughorn in anul sase. El va fi interpretat de actorul Charlie Bennison iar mezinul familiei Black de Tom Moorcroft . Sa speram ca filmul va fi foarte reusit!!Si il asteptam cu nerabdare!!!(unii) :D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
MITZU_B Un adevarat coleg
Number of posts : 244 Age : 29 Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Dum Apr 13, 2008 6:08 pm | |
| Ce bine ca apare sper sa gaseasca actori buni dar ai o idee cand se lanseaza? | |
|
| |
da_ni_6b Admin
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Dum Apr 13, 2008 6:31 pm | |
| Daca abia au inceput filmarile e clar ca mai dureaza | |
|
| |
olyvya_oly Helper
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Lun Apr 14, 2008 6:14 am | |
| Buna intyrebare Mitule! Ei bine nu se stie sigur cand este lansarea dar din cate am auzit va fi prin iulie 2009(asa se spune) Mai revin cu amanunte legate de acest subiect... | |
|
| |
badkidruxy Moderator
Number of posts : 142 Age : 29 Location : Iasi Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Mar Apr 15, 2008 5:31 pm | |
| mai stie cineva ceva de Justin Timbelake?? | |
|
| |
drakecell Admin
Number of posts : 207 Age : 30 Location : iasi Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Mier Apr 16, 2008 8:00 pm | |
| 25.000 de lire sterline. Atât l-a costat pe Justin Timberlake împăcarea cu iubita sa, actriţa Jessica Biel. Banii nu i-au parvenit acesteia nici cash, nici printr-un cec, ci sub forma unui superb colier din aur alb, cu smaralde. Presa britanică susţine că Timberlake a reuşit astfel să-i intre din nou în graţii celei care se cam îmbufnase după colaborarea muzicală a lui Justin cu Madonna. | |
|
| |
badkidruxy Moderator
Number of posts : 142 Age : 29 Location : Iasi Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... Mier Apr 16, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Staruri~noutati.... | |
| |
|