| Povestioare.. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
badkidruxy Moderator
Number of posts : 142 Age : 29 Location : Iasi Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Povestioare.. Lun Apr 14, 2008 5:51 pm | |
| ati trecut vreotata prin niste momente mai jenanta?? mai funny?? | |
|
| |
badkidruxy Moderator
| Subiect: Re: Povestioare.. Lun Apr 14, 2008 5:53 pm | |
| eu mergeam pe strada si era un aurolac care dormea pe iarba... si eu nu ma uitam pe unde merg si l-am calcat pe mana...(oops i did it again) | |
|
| |
badkidruxy Moderator
| Subiect: Re: Povestioare.. Lun Apr 14, 2008 5:57 pm | |
| Luna de miere
O mama avea 3 fete. Fiecare dintre acestea urma sa se marite in scurt timp. Mama fiind ingrijorata de modul cum isi vor incepe fetele viata sexuala, le-a facut sa-i promita ca o sa-i trimita cate-o vedere cu cateva cuvinte despre cum a fost.
Prima fata i-a trimis o vedere din Hawaii, la 2 zile dupa nunta. Pe vedere scria doar "Nescafe". Mama a fost intrigata la inceput, dar s-a dus in bucatarie si s-a uitat la cutia cu Nescafe. Pe ea scria: "Bun pana la ultima picatura". Mama s-a bucurat pentru fata ei.
A doua fata i-a trimis o vedere din Paris. Pe vedere scria doar "Kent". Mama s-a dus repede la pachetul cu tigari al sotului si a citit: "King size. Extra long". S-a rusinat putin, dar s-a bucurat pentru fata ei.
A treia fata a plecat in luna de miere in insulele Caraibe. Mama a asteptat in timp ce saptamanile treceau. Dupa o luna, a primit in sfarsit o vedere. Scrisul era tremurat si vederea continea doar 2 cuvinte: "British Airways". Mama a intrat pe site-ul companiei, gandindu-se la ce-i mai rau. Acolo a citit reclama companiei aeriene: " De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, si dus si intors". Mama a lesinat. | |
|
| |
da_ni_6b Admin
Number of posts : 333 Age : 29 Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Re: Povestioare.. Lun Apr 14, 2008 8:06 pm | |
| Ruxy ... nici tu nu ai nimerit subiectul ... topicul va fi mutat in categoria Diverse . | |
|
| |
MITZU_B Un adevarat coleg
Number of posts : 244 Age : 29 Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Povestioare.. Mar Apr 15, 2008 12:49 pm | |
| Am fost odata cu un copil sai arat Podu Rosu si Racovita La intoarcere am mers pe jos pe langa Bahlui.Apa era putreda si era o capra moarta descompusa in ea.copilul era beat(eu doar oleaca)si vroia sa manance capra eu lam oprit insa am cazut in mal ce te scufunda copilul ala a intrat pana la brau in mal si era murdar rau eu doar pan la genunchi apoi el sia aruncat sosetele si era sais arunce si pantaloni si la m oprit.Cand ia trecut betia am mers la el acasa si neam spalat hainele si am scapat miraculos de cearta parintilor | |
|
| |
badkidruxy Moderator
| Subiect: Re: Povestioare.. Mar Apr 15, 2008 1:43 pm | |
| dany ziceai ca o sa-l muti in categoria diverse...pai..e in categoria diverse... | |
|
| |
da_ni_6b Admin
Number of posts : 333 Age : 29 Registration date : 09/04/2008
| Subiect: Re: Povestioare.. Mar Apr 15, 2008 2:13 pm | |
| Asta am facut draga ... era la big city life | |
|
| |
MITZU_B Un adevarat coleg
Number of posts : 244 Age : 29 Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Povestioare.. Mar Apr 15, 2008 7:07 pm | |
| Dar reply meu se potriveste si acolo | |
|
| |
badkidruxy Moderator
| Subiect: Re: Povestioare.. Mar Apr 15, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
drakecell Admin
Number of posts : 207 Age : 30 Location : iasi Registration date : 10/04/2008
| Subiect: Re: Povestioare.. Dum Apr 20, 2008 7:43 pm | |
| Copii, vreti sa va spun o poveste? Pe aia cu bufnita o stiti??? Ei, las ca o spun personal. Trebuie si coloana sonora | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Povestioare.. | |
| |
|
| |
| Povestioare.. | |
|